Rutinetimer

KK-Kør tilbyder rutinetimer til dig, som måske ikke har kørt længe, og er lidt usikker i trafikken eller blot føler, at du kunne bruge lidt “opfriskningstimer”.

Lidt om rutinetimer

Har du et kørekort du aldrig rigtigt har fået brugt? Eller står du og skal have ny bil med automatgear? Så kan det være meget rart at få det prøvet af, med en kørelærer ved siden af.

Det kunne også være, du skal starte på job eller ud og rejse, og behøver lidt genopfriskning af teori og kørsel? Så tøv ikke, det kan vi hjælpe med.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal blot kontakte Kasper Kjeldsen og fortælle hvad du ønsker , så laver vi sammen en plan der passer dig.

Hvor mange timer skal jeg bruge?

Det ved vi først rigtigt, når vi kommer i gang, men du bestemmer helt selv hvor mange timer du vil køre. Vi vil blot rådgive dig.

Hvad koster det?

En lektion (45 minutter) koster kr. 650,-

Kan jeg købe flere lektioner?

Man kan altid købe flere lektioner end aftalt, og hvis du på forhånd ved, du skal bruge nogle stykker, så lad os slå dem sammen til et tilbud.

Kan jeg miste mit kørekort?

Det hurtige svar er NEJ. Jeg er kørelærer , og kan ikke fratage dig dit kørekort. Formålet med disse rutinetimer er at få dig tilbage i trafikken, som en sikker bilist.

Jeg er meget nervøs. Kan I hjælpe med det?

Jeg har erfaring med nervøse elever. En del af nervøsiteten skyldes usikkerheden ved noget nyt/uvant, fx at sidde bag rattet. Efter disse rutinetimer vil meget af nervøsiteten forsvinde.

Jeg har været med i en ulykke og er meget bange. Kan I hjælpe?

Til denne gruppe af kunder, som kæmper med stor nervøsitet eller angst, vil der blive snakket og taget hånd om udfordringerne.

Skal jeg på manøvrebane eller glatbane?

Nej til begge dele. Glatbane kan dog være en god idé, og hvis du ønsker dette, kan vi hjælpe med kurset og den teori, som følger med. Uanset hvor dårligt du føler, at du kører, har du ikke brug for manøvrebane. Vi starter typisk din første køretime på en lille vej, så din start bliver let og overskuelig.

Tilbyder i rutinetimer i bil med automatgear ?

Ja vi gør.

Brug for hjælp?