Køreskolen

KK-Kør er det sikre valg på vejen.

Vi yder den allerbedste service og er meget fleksible og tilpasser derfor gerne køretimerne efter dine behov.

Vi er en køreskole, der holder til i Randers, men henter og bringer, om muligt, gerne elever inden for en overskuelig rækkevidde, og kører jer, om muligt, hen til jeres ønskede slutdestination efter køretimen.

Vores lokaler ligger midt i Randers city (Gråbrødrestræde 2) og helt tæt på busterminalen, så det er nemt for dig at komme til og fra teori. Vi har prioriteret nogle gode lokaler med storskærm og biografsæder, så du sidder behageligt og alle kan se skærmen samt underviseren. Derudover har vi altid kolde sodavand og lidt til den søde tand.

Hos KK-Kør tilbyder vi noget ekstra til jer elever, så hverdagen bliver nemmere.

Vi vil gerne hjælpe jer med at få mindst muligt fravær fra jeres studier, og tilbyder derfor en fraværspakke (se mere under ”Vi tilbyder” og ”fraværspakke”).

Derudover er vi også meget opmærksomme på at give jer elever den bedst mulige oplevelse, ved at tage et kørekort. Vi ønsker at give jer alle de nødvendige oplysninger og informationer, så I til sidst står med et kørekort i hånden. Vi afslutter alle forløb med et portrætbillede af dig og bilen, så alle kan ønske dig tillykke med kortet.


  • Biografsæder til teoriundervisning til kørekort