Indehaver: Kasper Kjeldsen

Jeg er 28 år, og blev uddannet som kørelærer i 2019, og særlig godkendt kørelærer i 2020 ved Midtjysk Kørelæreruddannelse i Viborg. Jeg underviser pt i kategori B.

Siden jeg startede med at læse til kørelærer har jeg altid haft en drøm om at starte min egen køreskole. I efteråret 2019 traf jeg beslutning om, at det rette tidspunkt var kommet, og den 1. januar 2020 slog jeg derfor dørene op til min egen køreskole: KK-Kør -“Det sikre valg på vejen”

Ydermere er jeg gået i gang med at uddanne mig til motorcykel-kørelærer, da jeg på sigt også tilbyder dette.

Jeg er seriøs i min undervisning og opmærksom på, at det at tage kørekort kan være en udfordrende periode, som vi på bedste vis skal gennem sammen. Vi vil gøre vores til, at det bliver en god oplevelse. Vi skal gerne kunne grine sammen, når det er passende, men også arbejde koncentreret, når det er krævet.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at mig en mail: