kørelærer og førstehjælpsinstruktør: Katrine Kjeldsen

Jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør med den nyeste viden og læring inden for førstehjælpen, og kan derfor bidrage til, at alle der deltager kan yde den helt rigtige førstehjælp. Jeg har en intention om at min undervisning bliver spændende, lærerig og bestemt ikke kedelig. Derudover ønsker jeg at sprede budskabet om, hvor vigtig førstehjælpen er.

I Oktober 2023 blev jeg uddannet kørelærer til kategori B, det vil sige jeg nu også underviser i bilen.

Ud over at være jeres underviser til førstehjælp vil i måske også se mig i ny og næ i bilen og/eller i lokalerne. Jeg kan hjælpe lidt til i undervisningen, det mig der holder lokalerne pæne, ordner nogle parpier, er administrator på de sociale medier osv. Kort sagt hjælper jeg Kasper med alt det han ikke selv kan nå.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at mig en mail: